Czym się wyróżniamy pośród innych firm cateringowych:
Nasze posiłki są zawsze świeże, przygotowywane z najlepszych składników, wedle przepisów często przekazywanych od pokoleń. Dowożone zawsze w umówionych godzinach na czas, smaczne i co bardzo ważne – są zróżnicowane, monotonię omijamy szerokim łukiem, czego dowodem jest powiększająca się ilość firm i osób prywatnych współpracujących z nami co przełożyło się na szybki rozwój firmy.Menu układane jest z wyprzedzeniem, przesyłane kontrahentom w wersji elektronicznej.
Istnieje możliwość zmiany menu posiłków regeneracyjnych np. poprzez drogę mailową czy telefoniczną. Przykładowe menu oraz referencje od firm współpracujących możemy przedstawić w każdej chwili.
Skrócona oferta:
– posiłki regeneracyjne dla przedsiębiorstw wraz z dowozem już od 20 zł brutto, (minimalne zamówienie 20 zestawów)
– obiady z dowozem dla osób prywatnych oraz małych firm od 21 zł brutto
– catering okolicznościowy – ceny ustalane indywidualnie, skromnie dodamy iż nasze tartinki są najlepsze
– możliwość zorganizowania imprezy firmowej,
– chrzty, komunie, wesela, pogrzeby – menu układane wraz z klientem
Dowóz zamówień na terenie Wieliczki GRATIS
W przypadku większych zamówień istnieje możliwość negocjacji ceny i kosztów transportu. Na wszelkie Państwa pytania z przyjemnością odpowiemy zarówno telefonicznie jak i podczas umówionego spotkania.
Przykładowe menu na okres jednego tygodnia:
(menu może być modyfikowane w porozumieniu z kontrahentem)
Poniedziałek
– ziemniaki puree
– filet z kurczaka w chrupiącej panierce
– domowa surówka z białej kapusty
Wtorek
– gotowany sypki ryż biały
– zrazy wieprzowo wołowe w sosie myśliwskim z śliwką
– zasmażane buraczki na ciepło ze śmietaną
Środa
– ziemniaki z wody posypane koperkiem
– rumsztyk z zasmażaną cebulką
– domowa surówka z czerwonej kapusty
Czwartek
– ziemniaki pieczone w mundurkach
– kotlet szwajcarski (nadziewany szynką)
– mizeria ze świeżych ogórków na śmietanie
Piątek*
– kasza lub ziemniaki (do wyboru)
– gulasz mięsny (mięso wieprzowo wołowe) lub morszczuk panierowany
– ogórek kiszony (własnej produkcji) lub surówka z selera
Każde danie jest dostarczane w jednorazowym pojemniku termicznym wraz z kompletem sztućców.
Menu jest propozycją przykładową, przez wzgląd na powtarzalność zamówień a konieczność wprowadzania zróżnicowanych dań na okres całego miesiąca.
* Wychodząc na przeciw potrzebom zarówno kontrahentów jak i ich pracowników w piątki przygotowujemy 2 rodzaje posiłków do wyboru.