Catering

Czym się wyróżniamy pośród innych firm cateringowych:

Nasze posiłki są zawsze świeże, przygotowywane z najlepszych składników, wedle przepisów często przekazywanych od pokoleń. Dowożone zawsze w umówionych godzinach na czas, smaczne i co bardzo ważne – są zróżnicowane, monotonię omijamy szerokim łukiem, czego dowodem jest powiększająca się ilość firm i osób prywatnych współpracujących z nami co przełożyło się na szybki rozwój firmy.Menu układane jest z wyprzedzeniem, przesyłane kontrahentom w wersji elektronicznej.

Istnieje możliwość zmiany menu posiłków regeneracyjnych np. poprzez drogę mailową czy telefoniczną. Przykładowe menu oraz referencje od firm współpracujących możemy przedstawić w każdej chwili.

Skrócona oferta:

– posiłki regeneracyjne dla przedsiębiorstw wraz z dowozem już od 20 zł brutto, (minimalne zamówienie 20 zestawów)
– obiady z dowozem dla osób prywatnych oraz małych firm od 21 zł brutto
– catering okolicznościowy – ceny ustalane indywidualnie, skromnie dodamy iż nasze tartinki są najlepsze
– możliwość zorganizowania imprezy firmowej,
– chrzty, komunie, wesela, pogrzeby – menu układane wraz z klientem

Dowóz zamówień na terenie Wieliczki GRATIS

W przypadku większych zamówień istnieje możliwość negocjacji ceny i kosztów transportu. Na wszelkie Państwa pytania z przyjemnością odpowiemy zarówno telefonicznie jak i podczas umówionego spotkania.

Przykładowe menu na okres jednego tygodnia:

(menu może być modyfikowane w porozumieniu z kontrahentem)

Poniedziałek
– ziemniaki puree
– filet z kurczaka w chrupiącej panierce
– domowa surówka z białej kapusty

Wtorek
– gotowany sypki ryż biały
– zrazy wieprzowo wołowe w sosie myśliwskim z śliwką
– zasmażane buraczki na ciepło ze śmietaną

Środa
– ziemniaki z wody posypane koperkiem
– rumsztyk z zasmażaną cebulką
– domowa surówka z czerwonej kapusty

Czwartek
– ziemniaki pieczone w mundurkach
– kotlet szwajcarski (nadziewany szynką)
– mizeria ze świeżych ogórków na śmietanie

Piątek*
– kasza lub ziemniaki (do wyboru)
– gulasz mięsny (mięso wieprzowo wołowe) lub morszczuk panierowany
– ogórek kiszony (własnej produkcji) lub surówka z selera

Każde danie jest dostarczane w jednorazowym pojemniku termicznym wraz z kompletem sztućców.

Menu jest propozycją przykładową, przez wzgląd na powtarzalność zamówień a konieczność wprowadzania zróżnicowanych dań na okres całego miesiąca.

* Wychodząc na przeciw potrzebom zarówno kontrahentów jak i ich pracowników w piątki przygotowujemy 2 rodzaje posiłków do wyboru.